Advies

Advies

Functioneert een team onder de maat? Levert de werkwijze van een leidinggevende klachten op? Of vraagt fusie om een cultuurverandering op de werkvloer?

Resultaatgericht managementadvies

It’s all about the people. In grote organisaties spelen vaak complexe vraagstukken binnen afdelingen of onder het personeel: een team functioneert ondermaats, de werkwijze van een leidinggevende levert klachten op of een fusie vraagt om een cultuurverandering op de werkvloer.

Als extern adviseur zorgt Charlotte voor een grondige, snelle analyse van de situatie met een scherp oog voor wat er onder de oppervlakte en bij de mens speelt. Daarnaast kijkt Charlotte naar mogelijke duurzame oplossingen, zodat uw organisatie zich weer succesvol kan richten op de kernactiviteiten.

Charlotte duikt in uw organisatie om boven te halen wat onder de oppervlakte speelt

Haar werkwijze is uniek: ze baseert haar analyses op vakkennis en jarenlange ervaring. Maar zet daarbij ook haar intuïtieve vermogen in om mensen snel te doorgronden.

Ze gaat met u in gesprek voor een eerste analyse van de knelpunten. Daarnaast loopt zij mee op de betrokken afdeling en spreekt ze de medewerkers om verborgen pijnpunten boven te halen. Met humor, lef en daadkracht maakt Charlotte zaken op een menselijke wijze bespreekbaar. Zo weet ze groot draagvlak te creëren voor – mogelijk ingrijpende – veranderingen in uw organisatie en weet deze ook daadwerkelijk te realiseren.

Advies

Waar kan Charlotte u bij helpen?

Charlotte heeft als strategisch adviseur tientallen jaren ervaring binnen grote, toonaangevende organisaties, zoals groot-zakelijke ondernemingen, universiteiten, (semi-) publieke organisaties en overheidsorganen.

Vraagstukken die Charlotte met een positief resultaat heeft afgerond:

  • Begeleiding van een verbetertraject of exit-strategie van disfunctionerende werknemers;
  • Snelle resultaatverbetering van niet-functionerende teams;
  • Ondersteuning en advies bij een overname, fusie of reorganisatie; “Met humor, lef & daadkracht maakt Charlotte op menselijke wijze zaken bespreekbaar.”
Advies

Heb je interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact op.

Contact opnemen