Over Charlotte

Over Charlotte

Analytisch organisatieadviseur die altijd en snel resultaat boekt

Charlotte realiseert snel kwalitatieve veranderingen die nodig zijn wanneer strategische vraagstukken binnen organisaties opspelen. Ze combineert haar jarenlange ervaring met strategische kennis en een sterk analytische én intuïtieve achtergrond. Daarbij houdt zij altijd het grote doel voor ogen en heeft oog voor de mens in de organisatie. Dat maakt dat ze soepel enthousiasme en draagvlak creëert, waarmee verandering mogelijk wordt.

Met hoofd en hart: unieke expertise en een feilloze intuïtie

Charlotte bouwde haar kennis en expertise op door jarenlange interim- en managementervaring bij onder andere Aegon, ABN Amro, Dela en het UWV. Ook rondde ze succesvol vele management- en financiële opleidingen af, waaronder Nyenrode. Daarnaast volgde zij diverse opleidingen op het spirituele vlak waar zij haar intuïtieve inzichten verder heeft ontwikkeld.

Haar kennis en ervaring combineert ze met een scherp observatievermogen, diepgaande mensenkennis en een feilloze intuïtie. De combinatie hoofd en hart maakt van haar een organisatieadviseur met een unieke expertise. Ze weet hoe ze mensen in hun kracht moet zetten en ze mee moet krijgen in een verandertraject.

Over Charlotte

Heb je interesse of vragen?

Neem vrijblijvend contact op.

Contact opnemen