Media

Charlotte Krielaart is een open boek. In de filmpjes nodigt ze je van harte uit om te zien wat haar beweegt, beroert, ontroert, opwindt, inspireert…

Met hoofd en hart

Binnenkijken bij Charlotte Krielaart. De plek waar het allemaal ontstaat.

Met hoofd en hart

In de boekenkast van Charlotte Krielaart is altijd wat aan de hand, want de ontwikkelingen staan niet stil. Wat haar inspireert.

Met hoofd en hart

Een kledingkast van Charlotte Krielaart is een kast van formaat. Hoe ze haar uiterlijk laat aansluiten bij haar innerlijk. En altijd in fysieke winkel passen en dan pas oordelen!

Met hoofd en hart

Mylan, zoon van Charlotte Krielaart, is uitgesproken over zijn werkende moeder. Wat ze delen (liefde voor Ajax, Zandvoort, vakanties) en in elkaar bewonderen.

Met hoofd en hart

Visionboard van Charlotte Krielaart. “De cirkel is rond: laat geen losse eindjes slingeren, maar maak af waar je aan begon.” Met 2 voeten op de grond en de blik op het universum.

Met hoofd en hart

Op naar de Bakkersfiets met Charlotte Krielaart. Praatjes met koffie als zzp’ers onder elkaar, met de buurt of volslagen vreemden. Over voetbal, verdriet, verdiensten. Alles wat haar bezighoudt.

Met hoofd en hart

In de sportschool met Charlotte Krielaart. Een natuurtalent voor balans, maar ze verheugt zich al op de ‘cooling down’. Wat wil je: ze begint in alle vroegte en slaat nooit over! Resultaat telt.